Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 3,00 ευρώ.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλετε email με τους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού. Αφού καταθέσετε το ποσό προσθέτοντας ως σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για να μας ενημερώνετε. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. Με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής εφόσον αυτή γίνει μέσω Alpha Bank & Piraeus Bank. Σε περίπτωση που γίνει η κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας ο πελάτης χρεώνεται τυχών έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής. Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

Alpha Bank : IBAN GR24 0140 8530 8530 0200 2002 064

Piraeus Bank: IBAN GR97 0172 2410 0052 4108 2518 016

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αυτήν για τα προϊόντα που αγοράσετε στο site μας, γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος PayCenter της τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας πληκτρολογούνται από εσάς σε σελίδα που φιλοξενείται στον web server της Πειραιώς και αποστέλλονται στον κεντρικό server της τράπεζας με σύνδεση που προστατεύεται από το πρωτόκολλο SSL. Στην συνέχεια ο server της Πειραιώς εγκρίνει ή απορρίπτει την συναλλαγή και το αποτέλεσμα εμφανίζεται πίσω στις σελίδες του X-shoes. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και δεν αποστέλλονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, στον server όπου φιλοξενείτε το X-shoes.gr.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.