Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι πάνω από 40,00€. Οι παραγγελίες για τον ελλαδικό χώρο κάτω από 40,00€ έχουν χρέωση μεταφορικών 3,00€ ανεξαρτήτου βάρους.

Η μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε είναι η ELTA courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Εάν έχετε επιλέξει σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή πληρώνετε με μετρητά τον υπάλληλο της Courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει χρέωση 3,00 ευρώ.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-4 εργάσιμες ημέρες στα νησιά, εκτός περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης, απεργιών, καιρικών συνθηκών κ.τ.λ.

Με την περάτωση της παραγγελίας, σας αποστέλλετε ενημερωτικό e-mail και ο κωδικός αναζήτησης αποστολής ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site της courier και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

  • Για την Κύπρο ενδεικτικά η χρέωση αποστολής μας είναι 20 ευρώ τα δύο κιλά βάρους. Θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος αποστολής. Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.