Επιστροφή / Αντικαταστάσεις

Επιστροφή/ Αντικαταστάσεις

Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο. Η πρώτη αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν για αγορές από 40,00 ευρώ και πάνω. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής και προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά 3,00 ευρώ.

Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε. Θα σας παρακαλούσαμε, για τις αλλαγές, να επικοινωνήσετε πριν μαζί μας τηλεφωνικά ή με email, ώστε να διευθετήσουμε εμείς την επιστροφή του προϊόντος. Χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ΕΛΤΑ courier και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την ΕΛΤΑ courier και δηλώνετε να γίνει με χρέωση στην x-shoes (Γολικίδου Σεβαστή) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.

Αρμεν 24,

Δράμα Τ.Κ. 66131

Τηλέφωνο 25210 28283

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:

α) να μην είναι χρησιμοποιημένο.

β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές

γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.

δ) το προϊόν να δοκιμάζετε πάνω σε χαλί ή μοκέτα για αποφυγή φθορών

 

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία για διάστημα 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων, τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής, τα μεταφορικά της επιστροφής και το ποσό της αντικαταβολής αφαιρούνται από το ποσό που επιστρέφεται. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει ένα λογαριασμό στην Alpha Bank ή της Piraeus Bank όπου και θα γίνει η κατάθεση.

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 25210 28283 ή μέσω e-mail στο info@x-shoes.gr για την αποφυγή τυχόν λαθών.